Átigazolási hírek

Ügynöke megerősítette: Nübel kölcsönben folytathatja

Alexander Nübel, a Bayern másodikszámú kapusa a folyamatos játéklehetőség miatt a következő szezont kölcsönben kezdheti meg – ezt a 24 éves játékos ügynöke, Stefan Becks erősítette meg a Kickernek.

„Ez a szituáció nem kielégítő számunkra. Ha Alex nem jut szóhoz, nyáron át kell gondolnunk egy kölcsön lehetőségét.”

A hírek szerint Nübel iránt egy, a következő szezonban vélhetően nemzetközi porondon induló francia klub érdeklődik – állítólag a Niko Kovac vezette Monaco az, amely kibérelné a Schalkétól ingyen érkező kapust a következő idényre. Az EL-szereplésük az eddigi teljesítményük alapján szinte biztosnak tűnik, de van esélyük arra is, hogy a legrangosabb kupában, azaz a Bajnokok Ligája csoportkörében legyenek ott.

Nübel müncheni szerződése 2025 nyaráig szól, Neueré pedig 2023-ban jár le. Egyelőre nagy kérdés, hogy mikor jöhet el az őrségváltás ideje, ugyanis Manu kiváló formában van és esze ágában sincs lemondani a mérkőzésekről. Egyelőre Hansi Flick sem hajlik afelé, hogy kivegye csapatkapitányát a kezdőből, ez valószínűleg a következő idényben sem változna számottevően.

Nübel egyébként sérülés miatt hetek óta nem bevethető, viszont hamarosan ismét leülhet a padra – addig továbbra is a bajorok ifjú kapusa, Ron-Thorben Hoffmann fogja őt helyettesíteni.

In der Regel nur Zuschauer: Neuer-Ersatz Alexander Nübel.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top