Interjúk és nyilatkozatok

Musiala: Müller a világ egyik legjobb tizese

Jamal Musiala a Sport BILD-nek adott nyilatkozatából idézünk.

Müllerről: Thomas rengeteget segít nekem, nagyon hálás vagyok neki, hogy edzéseken és a mérkőzéseken is tanulhatok tőle, mindig nyitott felém – a Lazio elleni meccs előtt írt, hogy legyek bátor, sok szerencsét kívánt. Ez nagyon sokat jelentett számomra. Nem vagyok a konkurenciája, ő a világ egyik legjobb tizese – én a támadósorban nagyon rugalmas vagyok. Jómagam is örülnék, ha Thomas játszhatna az Európa-bajnokságon.

A német válogatottságról: Márciustól jobban megismerhetem a csapatot. Löw és Bierhoff úr a megbeszéléseink során nagyon jó érzéssel töltöttek el engem. A hátralévő mérkőzéseimen mindent meg akarok tenni, hogy beajánljam magam az EB-re.

Kép


Az elkövetkezendő feladatokról: Sok tervem van, szeretnék a Bayernes és a német válogatottbéli csapattársaimmal címeket szerezni. Ezért is abszolválok plusz edzéseket Miroslav Kloséval, a támadójátékomat és a befejezéseket fejlesztjük, Hermann Gerlanndal pedig a fejjátékot – ebben van még hova fejlődnöm.

A leendő autójáról: Örülök, hogy az édesanyám volt olyan kedves és elvitt az edzésekre. Én most csinálom a jogsit – nagyon örülök, hogy hamarosan vezethetek. Még fogalmam sincs milyen járgányt kapok a klubtól, a lényeg, hogy guruljon és jó hangrendszere legyen.

Arról, hogy nem az angol válogatottat választotta: Jude Bellingham biztosan megérti a döntésemet, ettől függetlenül barátok maradunk. Örülnék neki, ha egy EB-n vagy egy VB-n játszhatnék ellene. Két szív dobog bennem, de büszke vagyok, hogy Németországot, azt az országot képviselhetem, ahol születtem. Gareth Southgate egy kicsit csalódott volt, de meg tudja érteni a döntésem és minden jót kívánt nekem a jövőben. Örültem a pozitív reakciónak, ő egy igazi sportember.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top