Akadémia

Átadták a szimulátort a CampusonTízhónapos munkálatok után átadták az úgynevezett Skills.Lab futballszimulátort a Bayern akadémiáján. A hatszögletű ministadionban számtalan, száznál is több edzésgyakorlatot tudnak szimulálni, segítségével részletesen nyomonkövethetik a Campus tehetségeinek fejlődését és teljesítményét.

Kép

Jochen Sauer, a Campus vezetője szerint ez a modern technológia tökéletes kiegészítése lesz a normális edzéseknek – fontos adatokat tudnak gyűjteni, ezeket pedig felhasználhatják a játékosok egyéni fejlesztésére.

A Skills.Lab december óta áll a fiatalok rendelkezésére – a tesztelés során az U16-osoktól elkezdve az amatőrcsapaton át a profikig, valamint a hölgyjátékosok is kipróbálták a ministadiont.A jövőben a 12 éven alattiaktól fogva a Campus összes csapata és a hölgyek is használni fogják a 320 négyzetméteren igénybevehető, öt különböző nehézségi fokkal megáldott technológiát.

Többek között a passzjátékot, a labdakezelést, a labdavezetést, a lövéseket, a fejeseket és a kapusjátékot is lehet gyakorolni. Íme egy szemléltető videó a működéséről:

Átadták a szimulátort a Campuson
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top