Interjúk és nyilatkozatok

Süle reagált Kalle kritikájára és beszélt a jövőjéről is

Niklas Sülét az elmúlt időszakban sok kritika érte lomhasága, testsúlya, játéka miatt – ezeket azóta, főleg a Lazio elleni,  jobbhátvéd-pozícióban nyújtott meglepően jó teljesítménye óta részben elhallgattatta, de nem felejtette el.

Rummenigge korábban a ZDF-en, egy Frankfurt elleni gólt varrt nyíltan Niklas nyakába, ez nem is tetszett a tanknak:

„Mindegy ki teszi meg, de zavar, ha egy ilyen gólra emlékeztetnek. Nem láttam a TV-műsort és részemről ez nem is egy támadás ellene, de másképp látom a dolgokat. Ha szarul játszom és megírják, én vagyok az első, aki azt mondja, hogy ez jogos. De nem kell minden gól magamat hibáztatnom és kommentár nélkül hagynom a dolgokat.”

Karl-Heinz Rummenigge: Bayern-Boss warnt vor Neiddebatte im Fußball


„Összességében nem vagyok elégedetlen. Nem látom olyan rossznak ezt a szezont, mint amilyennek nyilvánosan kezelik. A 2019-es keresztszalag-szakadásom után kilenc és fél hónapig nem játszottam tétmeccset, majd a BL-végjáték összes meccsén csereként léptem pályára – azóta szinte háromnaponta játszom. Voltak jó meccseim, de voltak olyanok is, amelyek nem az elvárásaim szerint alakultak. A Gladbach elleni 3-2-es vereség során például minden gólban benne voltam, ez egy rossz meccs volt a részemről. Nem lehet kifogás, hogy sokat voltam sérült, de néha jobban, néha gyengébben sikerül a játék. És néhány, mint például a Frankfurt elleni gól miatt nem kell magamat a vereség miatt, bűnbakként hibáztatnom.”

Süle szerint nem kell alábecsülnie magát – attól, hogy sok negatívum jelenik meg róla, tisztában kell lenni a tényekkel is.

„2017-ben 20 millióért igazoltam a Bayernhez. Akkor az emberek azt mondták, ez meg mit akar? Játszani sem fog. Dolgoztam magamon és nagyon sok mérkőzést játszottam – erről viszont már nem beszélnek.”

Bayern want to keep Chelsea target Niklas Süle but only under certain  conditions - We Ain't Got No History

Niklast többször is vádolták azzal, hogy túlsúlyos, volt amikor egyes hangok szerint emiatt sem került be a csapat meccskeretébe. „Valaki elkezdte mondogatni, a többiek meg átvették. „Süle megint túlsúlyos” – ez lehetett olvasni, az emberek két hónapig beszéltek róla és nevettek. De ez nem igaz.”

A szerződéshosszabbítással kapcsolatban pedig az alábbit nyilatkozta:

„Amíg nem beszéltünk a klubon belül a szerződésemről, addig nem fogok nyilvánosan semmit mondani erről, ez nem az én stílusom. Ha eljön az ideje, akkor összeülök az ügynökömmel és a családommal, ezután pedig eldöntöm, hogy sportszakmailag, pénzügyileg, és nekem valamint a családom számára mi a legjobb döntés.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top