Bajnokok Ligája

„Jó lett volna kapott gól nélkül végezni” – Reakciók: Bayern 2-1 Lazio

A Lazio elleni győzelmet követő nyilatkozatok. A nem a mérkőzéssel kapcsolatos mondatokat itt olvashatjátok.

Hansi Flick: Fontos volt, hogy a római teljesítményünket egy újabb győzelemmel tudtuk megkoronázni. Megérdemelten jutottunk be a negyeddöntőbe. A Lazio jól védekezett és jól zárta a területeket. Üröm az örömben a bekapott gól. Ahogyan játszottunk, az olyan volt, amit el is képzeltem. Reméljük, hogy jó ellenfelet kapunk és két topmérkőzést játszunk ellenük. Nyugodtan figyeljük majd a sorsolást.

Joshua Kimmich: Fontos volt, hogy győztünk, Magabiztosan játszottunk, főleg az első félidőben nem engedtünk sokat. Összességében rendben volt. Nem volt egy lenyűgöző teljesítmény, de az odavágón nagyon tisztességesen szerepeltünk. Jó lett volna kapott gól nélkül végezni, idén ez csak ritkán fordult elő – ma, egy olyan ellenféllel szemben sem jött össze, amely nem játszott annyira támadó felfogásban.

Bayern Munich Brush Off Lazio; Giants Await In Champions League Quarterfinals

Eric Maxim Choupo-Moting: A meccs előtt elterveztük, hogy száz százalékot nyújtunk. Túl sok történetet láttunk már a labdarúgásban és a Bajnokok Ligájában is, a Lazio pedig nem egy rossz csapat, komolyan vettük őket. Szívós meccs volt, de megérdemelten győztünk. A második félidőben volt egy pár jó lehetőségünk. Minden mérkőzést meg akarunk nyerni, örülük, hogy betaláltam. Padlógázt akarok adni és segíteni, amikor beállok. Éreztem, hogy van előttem terület, David remek passzát értékesítettem is. (…) Lewandowski egy nagyszerű játékos, örülök, hogy nap mint nap edzhetek és játszhatok vele. Remek ember is. Hihetetlen mennyi gólt szerez, mindig bizonyítja a kvalitásait. Reméljük továbbra is így folytatja, mert a lehető legtovább akarunk eljutni és meg akarjuk védeni a címet.

Simeone Inzaghi, a Lazio edzője: Jó teljesítményt nyújtottunk és emelt fővel távozunk a sorozatból. Nagyon fontos etap volt számunkra. Az első meccs után jól akartunk szerepelni, ez sikerült. Egy szupererős ellenfél előtt szűkítettük le jól a területeket. Jó fellépés volt részünkről. Van egy pár legyőzhetetetlen csapat, a Bayern az egyik. Büszkék vagyunk a kupaszereplésünkre és arra, hogy veretlenül zártuk a csoportkört.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top