Átigazolási hírek

Arp iránt érdeklődik a másodosztályú klub

A BILD információi szerint a másodosztály középmezőnyében szereplő Hannover kívánságlistáján előkelő helyen áll Fiete Arp, a Bayern 21 éves támadója.

Arp hajlana akár egy végleges, akár egy kölcsönben való átigazolásra, az érdeklődő klub állítólag már a kapcsolatot is felvette a müncheniekkel.

Fiete jelenlegi szerződése 2024-ig szól, évente 5 millió eurót tehet zsebre, de váltás esetén jelentősen vissza kell vennie az igényeiből, a Hannover ugyanis legfeljebb félmilliót tudna fizetni neki. Egy kölcsön esetén a fizetésébe a Bayernnek is be kellene szállnia.

Bundesliga: Jann-Fiete Arp FC Bayern München Debüt Hoffnung Hansi Flick -  Eurosport

A nagy tehetségnek kikiáltott, sokat sérült játékos az előző csapatában, a Hamburgban 54 korosztályos meccsen 46, 24 ifiválogatott-találkozón pedig 20 gólt szerzett. 17 évesen debütált a Bundesligában, a második mérkőzésén pedig gólt is lőtt.

A Bayern 2019-ben három milliót fizetett érte, de a proficsapatban csak egyszer, az idei kupakiírás első fordulójában, a Düren játszott 13 percet. A klub amatőrcsapatában sem tudott érvényesülni, 22 találkozón csak háromszor volt eredményes.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top