Egyéb

Krüger gyesre megy, megvan az utódja

Kathleen Krüger, a Bayern csapatmenedzser-asszonya 2012 óta áll és tölt be fontos szerepet a klub alkalmazásában – ő szervezi le többek között az utazásokat, a szállást, az edzőtáborokat, ő hallgatja meg a játékosok igényeit, ott van a közvetlen tűzközelben. Az elmúlt időszakban a cseréket is ő mutatta fel – ez nem sokáig lesz így, ugyanis májusban világra jön az első gyermeke, akit barátnőjével együtt fognak felnevelni.

A BILD információi szerint a 31 éves Bastian Wernscheid lesz Kathleen ideiglenes utódja a klubnál – pénteken be is mutatták már őt a csapatnak, a Stuttgart elleni 4-0 során pedig már az oldalvonal mellett is ott volt. Az még egyelőre kérdéses, hogy Krügernek melyik lesz az utolsó mérkőzése, de elkötelezett munkaerőként és a Bayern szurkolójaként a későbbiekben biztosan folytatni fogja majd a munkáját.



Bastian Wernscheid (l.) spielte für Köln II

Wernscheid (baloldalon) lesz Krüger utódja.

Ki az a Wernscheid? 2003-ban kezdett el játszani a Köln utánpótlásában, később az 1. FC amatőrcsapatának védekező középpályásaként abszolvált 33 mérkőzést – a profi szintet soha nem érte el, de más területen annál jobban érvényesülni tudott: 2013-ban marketingból végzett, 2017 óta pedig a Bayern alkalmazásában áll, sőt: 2020-ban a partneri kapcsolatok vezető igazgatójává léptették elő – ideiglenesen ő fogja pótolni Kathleen Krügert.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top