Átigazolási hírek

AS: Lucas Vazquezzel tárgyal a Bayern



A spanyol AS jelentése szerint a Bayern tárgyal Lucas Vazquez képviselőivel egy nyári átigazolásról.

A 29 éves játékos hiába maradna és vár a Real ajánlatára, egyelőre nem vették fel vele a kapcsolatot madridiak – ezért a müncheniekkel kezdett pozitív hangulatú megbeszélésekbe. Zidane kedveli Vazquezt, de inkább a klub jövője szempontjából fontosabb, fiatalabb játékosoknak szavaz bizalmat – írja az AS.

Vazquez több poszton, jobbhátvédként és támadóbb felfogású szélsőként is bevethető. Az AS szerint a korai tárgyalások bár pozitívak voltak, a végleges megállapodástól egyelőre távol állnak a felek – az elkövetkezendő pár napban azonban körvonalazódhat, hogy hol folytatja majd a pályafutását a kilencszeres válogatott labdarúgó. Az sem lenne meglepő, ha a híreket látva a Real mégis ragaszkodna a játékosához.

Vazquez 31 mérkőzésen lépett pályára idén, a Bajnokok Ligájában az első mérkőzésen kívül az összeset végigjátszotta, szóval fontos eleme a madridiaknak. Sokszínűségét jelzi, hogy 18-szor jobbhátvédként, 11-szer jobbszélső-támadóként, kétszer pedig a középpálya jobboldalán szerepelt. Ingyen nem is lenne rossz?

AS: Lucas Vazquezzel tárgyal a Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top