Válogatott

EB: Uli elmondta kit vinne és kit hagyna otthon – Boatenget…Uli Hoeness az észak-macedónok elleni, hazai pályán 2-1-re elveszített meccs után az RTL szakértőjeként felvázolta, hogy melyik játékosokkal tervezne és kiket nem nevezne a nyári EB-re.

Ha rajta múlna, természetesen magával vinné a Löw által kiszortírozott Mats Hummelst és Thomas Müllert is, Jerome Boatenggel azonban ő személy szerint nem számolna.

„Én nem vinném magammal Boatenget. Vannak elég jó védőjátékosaink. Ott lenne Hummels és Süle is – nekem Rüdiger játéka is meglehetősen tetszik. Tehát szerintem elég jó a választék. Hummels egy jól fejelő játékos, nagy tapasztalattal rendelkezik és mindenképp adhat valami pluszt a csapat számára. Müller is feltétlenül oda tartozik, mindig jó a gólokra és bizonyos szituációkban a világ bármely csapatának segíthet.”

Uli Hoeneß legte nach Abpfiff noch mal richtig los neben RTL-Moderator Florian König (r.)

Hogy Boán kívül kit nem vinne még? Reust, Brandtot, Draxlert, Gosenst vagy Younest.

„Reus és Brandt nem bizonyították, hogy képesek mérkőzéseket eldönteni. Draxler Párizsban nem fejlődött tovább, nem tud döntő impulzust adni a csapatának. Gosens nem győzött meg, számomra ő egy olyan játékos, akire nincs feltétlenül szükségünk. Younes kétségtelenül jól játszik Frankfurtban, de hogy képes-e tényleg segíteni a válogatottnak, abban kételkedem.”

A két pimaszul szemtelen Jamal Musialát és Florian Wirtzet mindenképp vinné a Bayern egykori elnöke.

„Egy ilyen turnén beleszippanthat az ember a világ futballjába. Nem muszáj még játszaniuk, Katarban vagy legkésőbb a 2024-es EB-n viszont már ott fognak tartani.”

EB: Uli elmondta kit vinne és kit hagyna otthon – Boatenget…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top