Bundesliga

Flick: Fontos, hogy mindenki topteljesítményt nyújtsonHansi a szombaton 18:30-kor kezdődő Leipzig elleni bajnoki rangadó kapcsán tartott sajtótájékoztatót.

A válogatott-terhelésről: A játékosok megszokták, hogy ebben a ritmusban játszanak – tegnap volt egy nap pihenőjük. Ma meglátjuk, hogy kit nem terhelünk úgy, mint egy rendes záróedzésen. A holnapi meccsre koncentrálunk, hogy az elejétől fogva teljes mértékben ott legyünk a szeren. Szükségünk lesz rá.

A csapatról: Itt a végjáték. Minden játékos tudja, hogy az áprilisi és májusi hetek döntőek lesznek. A játékosaink minőségét jelzi, hogy amikor kell, akkor odateszik magukat. Erre építkezünk. Most egy kicsit még jobban össze kell tartanunk.

Lewandowski sérüléséről: Ezekkel a szituációkkal együtt kell élnie egy edzőnek. Sajnálom. Világos, hogy Robert egy fontos játékosunk. Meglátjuk hogyan oldjuk meg, vannak játékosaink, akik képesek játszani ezen a poszton. Ez egy olyan kihívás mindannyiunk számára amelyet állnunk kell. Mindig nehéz részletesen tervezni, hogy mikor térhet vissza. Choupo megmutatta a képességeit, ezért ő egy opciót jelent. De nyitva hagyom a kérdést, hogy ki pótolhatja.
A védelemről: Jerome nagyon jó formában volt, Davies játéka is mindig jót tesz nekünk, fontosak számunkra. Niklast lassan visszavezettük, képes lesz játszani, ebben biztosak vagyunk. Lucas is mindenképp játszani fog. Ő egy kiváló profi, a csapat és az edzői stáb is nagyra becsüli őt. Nagyon jól végzi a dolgát és nagyon koncentrált – amikor játszik, 100 százalékot nyújt.

A válogatott meccsekről: Jelenleg nincs más lehetőség, a válogatottaknak is szükségük van a meccsekre. A játékosokat nagy terhelés érte az idei és a tavalyi szezonban, és ez folytatódni fog tovább. Valamikor elérik a teljesítőképességük határait, ezért gondolni kell erre a kérdésre.

Boatengről: Jerome tíz éve van a Bayernnél, kétszer triplázott. Nehéz helyzetből remek emelkedőt vett. Ő volt az egyik garancia a hat címünkre. Keményen dolgozott, hogy újra elérje ezt a szintet.

A meccsről: Döntő lesz, hogy a megfelelő hozzáállással vágjunk bele a mérkőzésbe. Megvannak azok a játékosaink, akik az ilyen meccseken már gyakran bizonyítottak, de természetesen fontos lesz egy adag szerencse is. A válogatott-szünet előtt nagyon elégedett voltam a játékunkkal, épp erre van szükségünk Lipcsében is. Jól kell játszanunk labda nélkül is. Nagyon gyors játékosaik vannak – ezen a szinten fontos, hogy minden játékos a topteljesítményét nyújtsa.

Flick: Fontos, hogy mindenki topteljesítményt nyújtson
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top