Átigazolási hírek

Salihamidzic megerősítette: Boateng távozik

Ahogyan arról a Sport BILD után a Kicker is beszámolt, a Bayern nem kínál fel új szerződést 32 éves védője, a rutinos Jerome Boateng számára.

Ezt közvetlenül a PSG elleni mérkőzés előtt a klub sportelnöke, Hasan Salihamidzic is megerősítette a Skynak.

„Beszéltem Jerome-mal. A szerződése lejár és nem lesz meghosszabbítva. A klubvezetés közös döntése volt, amelybe az edzőt is belevontuk. Én mondtam el Jerome-nak, ő pedig meg is értette.”

Champions League: FC Bayern München gegen PSG Viertelfinale Hinspiel | Express.deA 3-2-es vereséggel végződő meccs után Hansi Flicket is megkérdezték a témáról, de nem kívánt ebben az ügyben nyilatkozni.

„Nem kell mindent megválaszolnom, mert nem is szeretném. Egy kicsit színészkednem is kell. De ez része az edzősködésnek.”

A meccs előtt napon megtartott sajtótájékoztatón beszélt a Boatenggel való jó kapcsolatáról és értetlenül fogadta a tényt: vajon honnan tudta meg a sajtó a felügyelőbizottság döntését.

Vajon tényleg elüldözi a klub Hansi Flicket? Salihamidzic beszélt kettejük kapcsolatáról is:

„Mindenki tudja, hogy kiválóan együtt tudunk dolgozni. Ő edzőként én pedig sportelnökként teszek meg mindent a csapat sikeréért. A szerződés hossza ismert, napról napra dolgozunk a sikerért. Ezért minden világos.”

 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top