Interjúk és nyilatkozatok

Hainer: Jó lenne egy mély keret, de a korona beleszólt

A Bayern München elnöke, Herbert Hainer adott intejrút a Skynak.

Hansi Flick szerződéséről: Sok szerződést írtam alá életemben és már hozzászoktam, hogy ezek a szerződések kitöltetnek. Biztos vagyok benne, hogy ő is kitölti. Tudja, mit kínál neki a Bayern. A DFB-nek új edző kell és a mi trénerünk a kiszemelt utód. Ez természetesen megtisztelő, de ugyanakkor mindez a DFB problémája. A jelenlegi helyzet, hogy Flick még nem mondta azt nekem, hogy ő szeretne lenni a válogatott edzője.

Boateng szerződéséről: Mindenki a klubnál, beleértve Hansi Flicket is, tisztában volt azzal, hogy Boatenggel nem hosszabbítunk. Hansi Flicknek időnként nem valami könnyű, amikor hetente négyszer a média ezekkel a kérdésekkel bombázza. Előfordulhat, hogy elmegy a kedve az egésztől.

Alaba távozásáról: Szerettünk volna hosszabbítani Alabával. Viszont az egész a pénzügyi részen múlott és ez nem volt rendben számunkra. Zavar, hogy az emberek azt mondják, hogy a futballban túl magasak a fizetések, aztán amikor elengedünk egy játékost ilyen okok miatt, az megint rossz.

Arról, hogy rosszabb-e az idei keret, mint a tavalyi: Ragaszkodunk a tényekhez. Világos volt, hogy mélyíteni akartunk a kereten a nyáron. De a koronavírus beleszólt és egy év alatt 150 milliós veszteségünk volt. Szeretnénk egy csapatot 30 játékossal, de ezt nem tudjuk kifizetni.

Hasan Salihamidzic Archives - Archyde

Hansi Flick egy igazi profi és a focira akar összpontosítani. Mindketten olyan karakterek, akik kimondják a véleményüket. Az a fontos, hogy mindkettejüknek ugyanaz legyen a céljuk. Amit elértek ketten az elmúlt hónapokban, nagyszerű volt. Belülről nem úgy néznek ki a dolgok, mint ahogyan azt a média átadja. Néha különböző véleményeik vannak egy játékosról, de ez normális. Nem is kell szeretőknek lenniük, egyszerűen csak a munkájukat kell végezniük. Nem ez az első alkalom, hogy feszültség van a Bayernnél. 18 éve vagyok a vezetőségben és ez sem lesz az utolsó. Mindkettejükkel tovább szeretnénk dolgozni. Meg vagyok győződve, hogy sikeresen tudjuk folytatni a munkánk.

– zárta le az interjút Hainer a Flick és Salihamidzic között fokozódó feszültségről nyilatkozva.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top