egyéb

Kimmich megvált az ügynökségétől – “Ki akarok állni magam mellett”Joshua Kimmich, a Bayern középpályása a kezébe veszi a sorsa irányítását: a BILD információi szerint azonnali hatállyal megvált a “fair-sport GmbH” ügynökségtől, hogy a jövőben saját magát képviselje a tárgyalások során.

“Ez egy tudatos döntés, amit már tavaly meghoztam. Saját magam mellett döntöttem, hogy még inkább kiálljak a saját értékeim és nézeteim mellett, saját felelősséget akarok vállalni.”

“Jo” szerződése 2023-ig szól és a Bayern vezetői szeretnék ezt mihamarabb meghosszabbítani – a megbeszéléseket viszont már közvetlenül a játékossal fogják levezényelni. Az ügynökség egyik vezetője, Joannis Koukoutrigas is nyilatkozott a lapnak:

“Joshua pontosan tudja, hogy 14 éves kora óta mennyire profin támogattuk őt játékosként, fiatalemberként és magánemberként, nagy odaadással dolgoztunk érte. Ezért is vagyunk nyugodtak, ilyen a futballszakma. Szeretnénk a következő Joshua Kimmichet kifejleszteni.”

Uli Hoeness biztosan örül ennek a hírnek, ugyanis David Alaba kapcsán kifogásolta, hogy manapság alig-alig tárgyalnak a játékosok a saját jövőjükről, sőt némely esetben még a megbeszéléseken sem vesznek részt – így azt sem tudják, hogy mi zajlik egy ilyen eseményen.

Kimmich megvált az ügynökségétől – “Ki akarok állni magam mellett”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

To Top