Edzőkérdés

Nagelsmann érkezik? A Bayern felvette a kapcsolatot a LipcsévelA Bayern ismét edzőt keres – egybecsengő médiaértesülések szerint Julian Nagelsmann a klub célpontja, amennyiben az elkövetkezendő napok megbeszélései során nem sikerül meggyőzniük a határozottnak tűnő Hansi Flicket a maradásról.

Ha Hansi Flick távozik, akkor a klub szeretne az edző leendő munkaadójától pénzt kapni, a DFB viszont elveihez hűen nem kíván fizetni egy szövetségi kapitányért. Arra is hivatkoznak, hogy egykori, szerződésben lévő alkalmazottaikért ők sem kértek kártérítést, hanem készségesen engedtek a kérésüknek. A Bayern a szerződés felbontásának lehetőségeiről is beszélni fog Flickkel.
A Rekordbajnok azonban nem tétovázhat, már elkezdte keresni Hansi Flick esetleges utódját. Lothar Matthäus legutóbbi, Flickkel kapcsolatos exkluziv információi előbb-utóbb beigazolódtak, szerinte a bajorok már felvették a kapcsolatot Julian Nagelsmann képviselőivel. Most a müncheni TZ tudósítója, Manuel Bonke arról számolt be, hogy az RB Leipziggel lépett kapcsolatba a klub, indítványozzák a Bayern-rajongóként ismert Julian megszerzését.

A 33 éves edzőt vasárnap, a Stuttgart elleni 2-0-ás győzelmet követően kérdezték a Bayernről, de hangsúlyozta, hogy „nincs új fejlemény”. Úgy tűnik, hogy nincs teljesen elzárkózva az ötlettől, nem kötelezte el magát a Leipzig mellett.

A Bayernnek viszont mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha akarja a fiatal sikeredzőt – klubja állítólag 15-20 millió euróért, sőt a BILD szerint 30 millióért lenne csak hajlandó megválni tőle.

Nagelsmann érkezik? A Bayern felvette a kapcsolatot a Lipcsével
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top