Interjúk és nyilatkozatok

Rummenigge: Nem igazságos, ahogyan Brazzoval bánnak

Mint ismert, a Bayern történelmi sikereket elért edzője, Hansi Flick a szezon végén szeretné elhagyni a klubot. A Bayern igazgatótanácsának jelenlegi elnöke, Karl-Heinz Rummenigge a BILD-nek adott nyilatkozatában beszélt erről.

„Tény: Hansi Flick közölte velünk, hogy a szezon után távozni akar. Megegyeztünk, hogy a Mainz elleni meccs után összeülünk. Egy dolognak világosnak kell lennie: Ha Hansi kérését teljesíteni akarjuk, közösen kell olyan megoldást találnunk, amellyel az FC Bayern is elégedett lehet. Továbbra is egy olyan edzőről beszélünk, aki történelmi sikereket ért el és akinek a munkájával messzemenőleg elégedettek vagyunk.”

Mikor születik döntés Flick jövőjéről és az esetleges pótlásáról?

„A Mainz elleni meccs után két hét szünetünk és sok időnk van. Egy dolgot viszont el kell mondanom erről az egész helyzetről, ez mindannyiunk számára fontos: A nyilvánosság Hasan Salihamidzicset vette célba – de itt az FC Bayernnél minden döntést, az átigazolásokat és a kerettervezési kérdéseket is közösen, a felügyelőbizottsággal és a sportvezetéssel együtt hozzuk meg, és ebbe az edző is bele van vonva. Ezért nem tartom igazságosnak, ahogyan a nyilvánosság Hasannal bánik.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top