Interjúk és nyilatkozatok

Musiala: Folyamatosan dolgozom a mozgásomon

Jamal Musiala a Bayern hivatalos YouTube csatornájának adott videós nyilatkozatában beszélt a fejesgóljáról, a mozgásáról és a társai támogatásáról is.

A Bayern csiszolatlan gyémántja hetekkel ezelőtt, 2026-ig szóló szerződést írt alá a klubbal. Szemtelenül fiatal kora ellenére 24 bajnokin hat gólnál jár, a BL-ben a Lazio ellen is eredményes volt. A Wolfsburg elleni rangadón pedig az ő két gólja is nélkülözhetetlen volt ahhoz, hogy a Bayern győzni tudjon a szezon egyik meglepetéscsapata ellen.

„Egyszerűen büszke és boldog vagyok. Mindig nagy örömet jelent számomra a gólszerzés – annak pedig főleg örültem, hogy egy meccsen kétszer is betaláltam, különleges pillanatok voltak számomra ezek.”

„Edzésen a többiek egy kicsit mindig viccelődnek a fejeseimen, ez nem számít az erősségeim közé. Ezért is gyakoroltam, hogy fejlődjek és meccseken is tudjak fejesgólt szerezni. A Tigris (Hermann Gerland) nagyon örült, nevettünk is utána. Vicces volt és nagyon örültem neki.”



FC Bayern: Talent Jamal Musiala hat dank Gerland eine neue Qualität |  Abendzeitung München

„A mozgásomat már nagyon fiatalon, a kertben és az utcán elkezdtem gyakorolni, mindig gyakoroltam. Mostanra egész jól érzem, tudom mikor és hogyan tudom ezt hasznosítani. Folyamatosan dolgozom rajta, hogy még jobban érezzem – akkor magabiztosabb vagyok és jobban tudom, hogyan tudom alkalmazni a cseleimet.”

„A társaim megkönnyítik a dolgom, mert nyomást vesznek le a vállamról. Mindig beszélnek hozzám és tanácsokat adnak. Segítenek engem és ha kérdésem van, én is nyugodtan fordulhatok hozzájuk – ezt mindig meg is teszem. Óriási örömet jelent velük játszani.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top