Interjúk és nyilatkozatok

Flick: Felejthetetlen két év volt!

A Bayern München idény végén távozó edzője a Bayern weboldalának nyilatkozott Nagelsmann kinevezése után.

A Bayern hivatalosan is bejelentette, hogy a következő szezontól Julian Nagelsmann veszi át a vezetőedzői pozíciót Hansi Flicktől. A Bayernt óriási sikerekig vezető Flick ebben a nyilatkozatsorozatban kapott lehetőséget, hogy köszönetet mondjon a klubnak.

„Az elmúlt két év felejthetetlen volt számomra. Az érzelmek, a győzelmek, a trófeák, de a mindennapi munka is nagyon jó szórakozást jelentett nekem. Varázslatos időszak volt. A siker pedig csak együtt érhető el! Az edző semmi a csapata nélkül és nagyon szerencsés vagyok, hogy fantasztikus játékosaim voltak Münchenben és egy olyan stábom és edzői csapatom, akik hihetetlen munkát végeztek. Köszönöm srácok és köszönöm Kathleen [Krügernek] is!”

Hansi Flick megérkezett a Säbenerre

Flick külön megköszönte a munkáta Bayern adminisztratív vezérjének, Kathleen Krügernek is.

„Külön köszönöm az elnök úrnak, Herbet Hainernek, valamint Karl-Heinz Rummeniggének, Oliver Kahnnak és Hasan Salihamidizicnek, illetbe a teljes vezetőségnek, akik megadták a lehetőséget nekem, hogy menedzseljem ezt a kíváló csapatot. Mindig is bánkódni fogok azonban amiatt, hogy ezeket a nagyszerű sikereket pont akkor értük el, amikor a szurkolók nem jöhettek be a stadionokba. Minden meccsen hiányoztak. A Bayern családjának a legjobbakat kívánom a jövőre nézve. Nem klisé, amikor azt mondom: igazi megtiszteltetés volt számomra.”

Természetesen ez még nem Hansi utolsó búcsúüzenete. Várhatóan az utolsó bajnokit követően további nyilatkozatokat ad majd az elmúlt másfél évről.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top