Edzőkérdés

Nagelsmann öt évre érkezik – a klubok is megegyezőbenA Bayern nem akadályozza meg a klub történelmének legsikeresebb időszakát futó Hansi Flicket abban, hogy kilépjen a 2023-ig szóló szerződéséből. A jelenlegi mester a BILD szerint a német válogatott szövetségi kapitánya lesz, ahol rengeteg jelenlegi játékosa irányítása alatt dolgozhat majd együtt.

A klub nem cicózott és már korábban is felvette a kapcsolatot Nagelsmannal, aki szóban már megegyezett Brazzoékkal a közös folytatásról. Végül úgy hírlik, hogy minden fél megegyezik egymással és a 33 éves srác fogja majd irányítani a világ legjobb csapatát.

A szakemberért a BILD szerint 15 milliót fizethet a Bayern Orbánéknak, további címek esetén ez további 5 milla bónuszt jelenthet Péterék kasszájába a sikeres befektetésért. Korábbi hírek szerint a Lipcse akár 30 milliót is képes lett volna elkérni, de úgy tűnik fenn akarják tartani a jó kapcsolatot a Szuperliga-ellenes társsal, és engednek a Bayern-fan kérésének is.

Nagelsmann confirma Upamecano no Leipzig por mais uma temporada: “Tenho  certeza disso”

Nagelsmann egész sokáig, 2026-ig írhat alá és az eddigi 3 milliónál is jóval több eurót kereshet a sör fővárosában. A közelben született és Bayern rajongóként mindig arról álmodozott, hogy egyszer majd fontos szerepet töltsön be álmai klubjánál. Ráadásul a családja, Verena és két gyermeke is München közelében él, úgyhogy ilyen szempontból is kedvező fordulatot jelenthet a taktikus számára ez a magabiztos lépés. Reméljük, hogy meghálálja a bizalmat, és a Bayern is hálás lesz ezért neki.

Nagelsmann öt évre érkezik – a klubok is megegyezőben
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top