Átigazolási hírek

A Bayern a favorit Chukwuemeka megszerzésére

Angol sajtóértesülések szerint a Bayernnek jó esélye van megszerezni az Aston Villa 17 éves középpályását, Carney Chukwuemekát.

Sőt, a Football Insider nevezetű portálra hivatkozva sokan azt írják, hogy egyenesen a Bayern a legesélyesebb arra, hogy leigazolja a nagyon-nagyon tehetségesnek tartott fiatal angol labdarúgót. A komolyabb forrásnak számító Times-re utalvaa BILD is hozta a hírt.

Musiala és Arrey-Mbi megszerzése, valamint Omar Richards vélhető szerződtetése után nem is lenne meglepő, ha ismét Angliában vadászna újabb tehetségre a klub, a Bayernen kívül azonban a Liverpoolt és a Manchester Cityt is érdekli Chukwuemeka. A bajorok állítólag az elkövetkezendő hetekben aktivizálhatják magukat az ügyben.

Chukwuemekától azonban nem szívesen válna meg a Villa – a srác épp októberben, a 17. születésnapja után írta alá első, három évre szóló profiszerződését a birminghamiekkel. A 18.-ra viszont már egy új tervezettel készül neki az Aston.

Carneyt képességei és stílusa alapján a BVB játékosához, Jude Bellinghamhez hasonlítják, tehát a szerződtetése biztosan nem lenne olcsó mulatság a bajorok számára. Vajon már csak Nagelsmann miatt is megérné megszerezni őt?

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top