Edzőkérdés

Barcelonából mozdítaná korábbi segédedzőjét Nagelsmann

Az ESPN szerint Julian Nagelsmann, a Bayern leendő edzője szeretné elcsábítani korábbi segédedzőjét a bajor sztárcsapathoz.

Alfred Schreuder, Ronald Koeman jelenlegi segítője 2015-től 2018 nyaráig már dolgozott a fiatal német edző oldalán Hoffenheimben, ezt követően egy évet Erik ten Hag segédjeként abszolvált az Ajaxnál, 2019-ben pedig visszatért és őt nevezték ki a Hoffenheim vezetőedzőjének – 2020 augusztusától tevékenykedik a katalánoknál.

𝐀𝐅𝐂 𝐀𝐉𝐀𝐗 💎 on Twitter: "📝 - Ronald Koeman is taking Alfred Schreuder with him to FC Barcelona. The assistent-manager of Erik ten Hag during the succesful 2018/19 season who was veryA német Sport BILD úgy tudja, hogy a 48 éves holland Schreuder megszerzése reális forgatókönyvet jelenthet a felek számára – folyamatosan tartják a kapcsolatot a korábbi, 33 éves kollégájával

A Bayern és Hansi Flick jelenlegi segédedzőinek jövője egyelőre kérdéses: Miroslav Klose követheti Flicket a német válogatotthoz, Danny Röhl sorsa nyitott, Hermann Gerland, a müncheni edzőikont pedig szívesen megtartaná a Rekordbajnok.

Nagelsmann would want Schreuder at Bayern - JuniperSports

Forrás: Goal Magyarország

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top