Átigazolási hírek

Hainer: Nem szükséges további drága transzfereket ejteni

Herbert Hainer beharangozója szerint nem kell nagy kiadásokra számítani nyáron a Bayern Münchennél. A bajorok elnöke a BILD podcast-műsorában beszélt az előzetes tervekről, kérdezték Hakimiről is.

“A sportszakmai vezetésünk azon dolgozik, hogy abszolút versenyképes csapatunk legyen. Kiegészítjük a keretet, de nem eszközölünk drága transzfereket. Hihetetlenül erős, fiatal és óriási potenciállal rendelkező csapatunk van. Tehát nem aggódom, ezért nem szükséges további drága igazolásokat ejteni.”

Hainer természetesen ismét kiemelte a korona miatti pénzkiesések jelentőségét. Több, mint egy éve nem jelenhettek meg szurkolók a stadionban.

“Természetesen a legjobb keretet akarjuk, de a realitás szerint ezt meg is kell fizetnie az embernek. Nem titok, hogy a Bayernt is keményen érintette a korona, ez befolyással van a mi költségvetésünkre is. 2020 márciusa óta 150 millió eurós hiányunk keletkezett.”Hivatalos: Sabitzer nyárig a Unitedhez szerződött kölcsönben
Hivatalos: Cancelo kölcsönben a Bayernhez szerződött
Hivatalos: A Bayern szerződtette Yann Sommert
Hivatalos: A Bayern szerződtette Daley Blindet
Hivatalos: Zirkzee a Bolognához igazolt
Hivatalos: Vidovic kölcsönben a Vitesse-hez igazolt
Hivatalos: Fein 16 év után elhagyta a Bayernt és az Excelsiorhoz igazolt
Hivatalos: Nianzou a Sevillához igazolt
Hivatalos: Chris Richards a Crystal Palace-hez igazolt
Hivatalos: A Bayern leigazolta Mathys Telt
Hivatalos: A Bayern leigazolta Matthijs de Ligtet
Hivatalos: Lewandowski a Barcelonában folytatja

 

A Bayern München és a klub felügyelőbizottságának elnöke szerint nem lesz egyszerű feladatuk – Upamecanoért és Nagelsmannért több, mint 60 millió eurót fizettek már ki a Lipcsének, emellett Omar Richards ingyenes érkezése is várható. Szóba hozták a csapattal az Inter 22 éves játékosát, Achraf Hakimit is.

“Természetesen örülök, ha remek játékosokat hoznak szóba a Bayernnel és ha úgy van, szívesen is igazolnának hozzánk. Ez is mutatja, hogy hihetetlenül jó nevünk van a futballvilágban. De ahogy hallom, rengeteg pénzbe kerülne.”

Ami biztos, hogy Alaba, Boateng és Martínez fizetése felszabadul, az új edző érkezése miatt viszont a többiek jövője még kérdéses – Tolisso valószínűleg távozhat, de a kölcsönben szereplő Cuisance, Fein, Zirkzee és Richards sorsa még nem tisztázott.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top