Átigazolási hírek

Cuisance kikerült a Marseille keretéből – visszatérhet Münchenbe

A francia RMC Sport információi szerint Michael Cuisance, a Bayern francia földön szereplő kölcsönjátékosa röviddel a bajnokság vége előtt kikerült a Marseille keretéből.

A 21 éves srác nagy reményekkel érkezett meg az Olympique-hez, és egy ideig úgy tűnt, hogy ki is fizethetik érte a 20 millió euró körüli kivásárlási záradékot – a koronavírus okozta gazdasági károk és Micka visszaugró teljesítménye miatt azonban úgy tűnik, hogy mégsincs jövője a klubnál – annak ellenére sem, hogy a csapat irányítását időközben Jorge Sampaoli vette át.

Cuisance három társával együtt nem vehet részt a csapatedzéseken – a hétvégi, 3-2-re megnyert Angers elleni meccsen már a keretben sem volt ott, valószínűleg a Metz ellen sem nevezi majd őt az argentin mester. Mind a négy játékos szerződése lejár a nyáron.OM: Cuisance clicked thanks to Sampaoli, "a great coach" | The Indian Paper

„Egy olyan csapattal edzünk, amellyel megpróbáljuk erősíteni az érzelmi köteléket, így meglátjuk, kire számíthatunk. Volt pár dolog, amely zavart okozott a szezon végén: játékosok, akik menni fognak, játékosok, akik menni akarnak, de maradnak. Edzőként az a  legfontosabb számomra, hogy olyan játékosokat találjak, akik a legközelebb állnak ahhoz, amire szükségünk van ehhez a játékhoz.”

Egyes hírek szerint Cuisance megsérült és ezért nem játszhat illetve edzhet a többiekkel, de valószínűleg azért nem számít már a többiekkel együtt rá az edző, mert a szezon végén ő is elhagyja a klubot – így valószínűleg vissza fog térni Münchenbe.

Egyelőre kérdéses, hogy Nagelsmann irányítása alatt milyen szerep várhat rá, vagy kinek adhatja tovább a klub. Lehet, hogy megtáltosodik?

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top