Transzferpletykák

Sven Ulreich és a Hamburg útjai elváltak – visszatérhet a Bayernbe?

A Neuer hosszú sérülésekor beugró hálóőr szerződést bontott a Hamburggal.

Alexander Nübel esetleges kölcsönadása esetén Sven Ulreich lehet a Bayern München kiszemeltje a cserekapus szerepére. A 32 esztendős kapus 2015 és 2020 között 70 meccsen állt Bayern München kapujában és minden szezonjában bajnoki címet, valamint utolsó idényében Bajnokok Ligája-sikert ünnepelhetett a bajorokkal.

Az előző szezont Ulreich a Hamburgnál töltötte, 32 meccsen játszott, viszont a másodosztály legértékesebb csapatának nem jött össze az előzetesen elképzelt feljutás. A tapasztalt hálóőr ezt követően felbontotta a szerződését az észak-németországi együttessel és a hírek szerint ügyenökével a Bayern hívószavára várnak, ha Nübel végül kölcsönbe megy.

Danke, Sven Ulreich! FC Bayern will miss you

Hoffmann, Tapalović, Neuer és Ulreich – a Bayern BL-győztes kapuscsapata.

Nübelt nagy valószínűséggel a Niko Kovač által irányított Monaco veheti kölcsön, de előfordulhat az is, hogy a Bayern német középcsapatokkal köt szerződést a 24 éves kapus játékjogával kapcsolatban. Mindezt annak ellenére, hogy a klubnak nem érdeke, hogy kölcsönadja őt, Nübel és ügynöke viszont hajthatatlan – elsősorban a kevés játéklehetőség miatt.

via Sky Sports, AZ

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top