Interjúk és nyilatkozatok

Hainer: Nem veszünk részt a transzferőrületben

A Bayern München elnöke, Herbert Hainer a klub magazinjának adott interjút.

Az átigazolásokról: Az embereknek nem szabad alábecsülniük a koronavírus hatásait. Annak ellenére, hogy mi egészen jól állunk gazdaságilag, minket is megvisel a helyzet. Upamecano kivételével nem lesz több nagy transzferünk ezen a nyáron. Leigazoltuk Omar Richardsot és hét másik játékos érkezik vissza a kölcsönszerződéséből. Az a célunk, hogy mélyítsük a keretet. Viszont a csapat jelenlegi kvalitása olyan szintű, hogy már nincs szükségünk több hatalmas átigazolásra.

Salihamidžić munkájáról: Úgy általában mindent együtt beszélünk meg. Szóval úgy gondolom, nem fair, ha egy embernek szól a kritika. Emellett pedig tény, hogy ez a csapat 18 hónap alatt 7 trófeát gyűjtött be. Többet, mint valaha – miközben szép focit játszott. Ez jól tükrözi a transzferpolitikánkat és a menedzsmentet.

Lewandowski jövőjéről: Robert a világ legjobb csatára. Még mindig van egy kétéves szerződése velünk és el tudom képzelni azt is, hogy még tovább megtartjuk őt.Nagelsmann képességeiről: Julian Nagelsmann az egyik legkeresettebb edző a nemzetközi futball egészét tekintve. 33 évesen már bebizonyította, hogy képes fejlődésre ösztökéli csapatait és közben egy olyan focit képvisel, amivel a szurkolókat is lenyűgözi. Már régóta rajta van a radarunkon és igencsak boldogak vagyunk, hogy hozzánk szegődött. Juliannak elképesztő képességei vannak és optimistán tud a jövőre nézni.

Arról, hogy Nagelsmann még nem szerzett egyetlen trófeát sem: Ez azt jelenti, hogy éhes a sikerekre. És a tény, hogy nagyon közel volt többször is a címszerzéshez, magáért beszél. Velünk nagy esélye van arra, hogy meglépje az utolsó lépcsőfokot.

Spurs target Nagelsmann to take over at Bayern this summer

Az akadémiáról: A Bayern Campus gyümölcsözik már egy-két éve és ezt a tendenciát tovább szeretnénk folytatni. Nem fogunk részt venni a nemzetközi transzferőrületben és emiatt szükségünk van egy erős fiatal vonalra. Természetesen reméljük, hogy Julian Nagelsmann, aki Hoffenheimben és Lipcsében megmutatta, hogy hogyan áll hozzá a fiatalokhoz, tovább építi ezt az alapot.

via Säbener 51

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top