Interjúk és nyilatkozatok

Pavard: Örülünk, hogy Coco visszatért

A Bayern München 25 éves védője a három évvel ezelőtti világbajnoki cím után most Európa királya szeretne lenni. E cél elésére érdekében először a németek ellen kell bizonyítania a francia csapatnak.

Benjamin Pavard nem volt ott a legutóbbi, 2016-os Európa-bajnokságon, viszont a 2018-as világbajnok csapat fontos tagja volt és azóta is az első számú francia jobb-bekknek számít a francia szövetségi kapitánynál, Didier Deschamps-nál. A keddi, németek elleni meccs előtt a sajtónak beszélt érzéseiről.

A Bayern-csapattársakkal való találkozásról: Ők a barátaim a klubnál. De kedden az ellenfeleim lesznek. Ha be kell csúsznom, akkor megteszem. Izgalmas meccs lesz ez Münchenben. A németek egy jó csapatnak számítanak, de nem lesz rajtam különösebb nyomás.Magáról és honfitársairól a klubnál: A Bayerntől sokat köszönhetek, mert egy nagyon nagy klub, az egyik legjobb a világon. Ha ilyen játékosok mellett focizol, segítenek fejlődni. Jobbhátvéd poszton két éve kezdő vagyok, szóval szereztem némi tapasztalatot és magabiztosságot. Boldog vagyok a Bayernben. Amikor ide érkeztem, rögtön tudtam, hogy ez egy óriási klub és egy hatalmas család. Minden nap jól érezzük magunkat. Szóval nem vagyok meglepve, hogy több francia játékos itt van már egy ideje.

Tolissóról: Coco egy igazi profi és egy nagyszerű ember. A Bayernben és a nemzeti csapatban nagyon közel állunk egymáshoz. Voltak nehéz pillanatai, de mindig keményebben tért vissza. Az emberek megkérdőjelezték, de ő magát sosem. Teljesít a Bayernben és itt is, örülünk, hogy visszatért.

via FFFtv

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top