Hivatalos

Hivatalos: Josip Stanišić profi szerződést írt alá

A Bayern München akadémiájának kiválósága, a 21 esztendős német Josip Stanišić 2023-ig szóló szerződést írt alá a felnőttcsapattal.

Kétéves szerződést kötött a klubbal az a Josip Stanišić, aki horvát származású német utánpótlás-válogatott játékos és tavaly egy mérkőzésen a Bayern München felnőtt csapatában is szerepet kapott, méghozzá kezdőként. Josip 2017 óta az akadémia tagja és 42 mérkőzést játszott a tartalékok közt.

„A legnagyobb álmom, hogy a Bayernben játsszak. Gyerekként mindig figyeltem az edzéseket a Säbener utcában, most pedig már ott is edzem. A felhők között érzem magamat, amiért lehetőségem lett aláírni az első prodi szerződésem. Szeretném megköszönni ezt a klub vezetőségének.” – mondta a 21 esztendős müncheni születésű védő.„Josip egy nagyszerű srác. Támogatjuk őt abban, hogy megtegye ezt a fontos lépést a felnőttcsapatban, pont úgy, ahogyan ezt tette az akadémián is.” – nyilatkozott a kontraktus aláírása után Brazzo.

Stanišić alapvetően jobbhátvéd, de képes a védelem közepén és a bal oldalon is játszani. Előbbi poszton 186 cm-es magassága, utóbbin a „gyengébbik” lábának jó képességei nagy előnye.

Sok sikert, Josip!

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top