Egyéb

Brazzo: Megpróbáljuk a játékosokat meggyőzni arról, hogy a Bayern szexi

A Bayern sportigazgatója a személyi helyzettel és transzferekkel kapcsolatban is beszélt Richards és Upamecano sajtótájékoztatóján.

Természetesen mindig kár, ha megsérül valaki. Szerencsétlen dolog, hogy két baloldali játékosunk dőlt ki, de vannak olyanjaink, akik betölthetik a posztot. Nem áll tervünkben, hogy ezen a poszton aktívak legyünk az átigazolási piacon. Vannak menedzselhető sérülések. Jó keretünk van és jól állunk a posztokon.

Nagyon jól vagyunk ellátva a védőkkel – sok fiatal játékosunk van, akik felveszik a versenyhelyzetet.

Ügyelünk arra, hogy a sérült játékosok a lehető legfittebben térjenek vissza. Reméljük, hogy augusztusban sikerül – Alphonsonál 4-6 hétre számítunk és Lucasnál is reménykedünk abban a hónapban.

A legmagasabb szinten ilyen a foci. A srácok szívesen játszanak a válogatottban és ez helyes. De ehhez hozzátartoznak a sérülések is. Természetesen ez elkeresítő és nem jó nekünk, de együtt kell élnünk vele.

Számunkra sem egyszerű a helyzet. Ismernek minket hogyan gazdálkodunk és cselekedünk az átigazolási piacon. Természetesen nem egyszerű azt látni, hogy a többi klub hogyan szerepel. Kreatívak leszünk és megpróbáljuk a játékosokat meggyőzni arról, hogy a Bayern szexi.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top