Interjúk és nyilatkozatok

Omar: Ha jön a lehetőség, oda kell tenni magadat

A Bayern 23 éves angol balhátvédje is bemutakozott a nagyközönség előtt. 

Mindenki nagyon kedves velem, örülök, hogy itt lehetek. Az embernek készen kell állnia egy ilyen feladatra. Ha jön a lehetőség, oda kell tenni magad. Készen állok, ha szükség van rám.

Sok Bayern mérkőzést néztem a YouTube-on, hogy képet alkossak a minőségükről. Először el se hittem a megkeresésüket. Egyszerűen megpróbálom a legjobb játékomat játszani.

London déli részén nőttem fel és mindig fociztam. Már öt évesen felfedeztem a labdarúgás iránti imádatomat. Tíz évesen kerültem az utánpótlásközpontba – ott tanultam a mai játékom alapjait. 16 évesen a Readinghez igazoltam. Nem volt egyszerű, de fontos időszak volt. 18 évesen felkerültem a profikhoz, most pedig már itt vagyok. Örülök a lehetőségnek, hogy egy új szintre emelhetem a játékomat.

A rasszista megjegyzések hihetetlenek, nem történhetnek meg, ez nem a futballhoz tartozik. Egyszerűen fárasztó sötétbőrű játékosoknak mindig ugyanazzal szembesülni. Azért focizunk, hogy jobb kedvűvé varázsoljuk a rajongókat. Szeretném az embereket megkérni, hogy hagyjanak fel ezzel.

Kép

Salihamidzic Richardsról:

Nagyon örülünk, hogy Richards itt van. Sok erőssége van, azonnal megmutatta őket. Az edző sokat dolgozik vele egyénileg, mindent meg tud tanulni. Biztos, hogy sok örömünket leljük még benne.

Richardsnak megvannak az erősségei, amire szükségünk van. Jól tud nyomás alatt focizni és jól passzol. Közösen döntünk arról, hogy megszerzünk-e egy játékost vagy sem. Biztosak vagyunk benne, hogy jó szerepet játszhat.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top