Átigazolási hírek

L’Equipe: Hudson-Odoit ajánlaná Comanért a Chelsea

A francia L’Equipe sportnapilap szerint a Manchester City, a Liverpool és a Chelsea is érdeklődik a távozással kacérkodó Kingsley Coman iránt.

A 25 éves szélsővel való, 2023-ig szóló szerződéshosszabbítási tárgyalások Coman magas fizetési igényei miatt egyelőre megrekedtek – most 9 milliót keres, de Sané 18 milliós béréhez képest jelentős emelést akar, ennek érdekében vagy egy angol ajánlat miatt fel is fogadta Alaba és Lewandowski képviselőjét, Pini Zahavit. A Bayern a korona miatti 150 milliós hiányt is figyelembe véve hajlandó lenne 90 millió euró körüli összegért megválni a játékostól.

A lap szerint főleg a BL-győztes Chelsea edzője, Thomas Tuchel érdeklődik élénken a 32-szeres válogatott iránt, sőt állítólag a Bayern által régóta áhított Callum Hudson-Odoit is szívesen bevonnák a transzferbe, ugyanis az angol klubnál nem igazán terveznek vele a következő szezonra.

Úgy hírlik, hogy Nagelsmann nagyra értékeli Coman képességeit és mindenképp együtt szeretne dolgozni a 2020-as BL-döntő egyetlen gólszerzőjével – a döntés azonban a vezetőség kezében van.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top