Átigazolási hírek

Hainer: Erős keretünk van, jelenleg nem tervezünk új játékosokkal

Herbert Hainer a TZ-nek adott interjújában Nagelsmann mellett az átigazolásokkal, kerettervezéssel kapcsolatban is megszólalt – ennek részleteit olvashatjátok.

„Jelenleg nem tervezünk új játékosokat az átigazolási piacon. Erős keretünk van, amelyet Upamecanóval, Richardsszal és Ulreichhel egy magasabb szintre emeltünk. Korán elvégeztünk a házi feladatunkat.”

„Tudatosan mondtuk, hogy nem tervezünk új játékosokat a védőposztokra, mert a sérültek hamar vissza fognak térni. Ezenkívül mint mondtam is, kiváló keretünk van és a két sérültünk ellenére is remekül fel vagyunk szerelkezve. A Bayern miatt nem kell aggodalmaskodni.”



Hasan Salihamidžić promoted to FC Bayern executive board

„Alaba ügyével egy világos jelzést adtunk, nem hagyjuk el a gazdasági stabilitás útját, ezt ígérhetem. Ezért is mondtuk, hogy idén nyáron nem lesz nagyobb transzfer. Nem törjük meg a fizetési struktúrát.”

„A családias környezet ellenére a pénz természetesen mindig nagy szerepet játszik. Viszont mindig volt egy nagy előnyünk: ha egy játékos hozzánk akar igazolni és a klub iránt érdeklődik, láthatja, hogy az egykori játékosaink hogyan nyilatkoznak az itteni időszakukról. Ez egyedülálló. Mindenesetre pénzügyileg is tudnunk kell tartani a szintet.”

„Karl-Heinz Rummenigge mindig kapcsolatban marad a klubbal, remélem és szeretném, ha barátként és a klub rajongójaként, tanácsadóként továbbra is rendelkezésünkre állna. Hihetetlen nagy hálózattal rendelkezik.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top