Átigazolási hírek

Senkinek nem kellenek az átadólistán szereplő Bayern-játékosok?

A Bayernnél nagyon sok játékos jövője és a keret kialakítása is bizonytalan – több játékostól is előszeretettel válna meg a klub, de egyelőre nincs aki vigye őket – így a további erősítések is váratnak magukra. A megtartani kívánt játékosok közül sokan magasabb fizetést szeretnének, ami szintén probléma lehet a vezetőség számára. Ebben a cikkben egyelőre az előbbi kategóriában szereplő játékosokkal foglalkozunk.

Niklas Süle az egyik kérdéses jövőjű játékos, ugyanis a 25 éves belsővédő szerződése 2022-ben jár le és kacérkodik a távozás gondolatával – a klub valószínűleg hosszabbítana vele, de nem feltétlenül ragaszkodik hozzá – egyelőre viszont eladni sem tudja, a korábbi érdeklődő Chelsea ugyanis nem tett konkrét ajánlatot érte. A Bayern elvileg már egy kétszámjegyű millióeurós összeggel is kiegyezne érte. Süle korábban többször is hangsúlyozta, hogy szívesen játszana a Premier League-ben, így a klub aligha tud hosszútávon tervezni vele. Természetesen az sem kizárt, hogy régi-új edzője irányítása alatt megjön a kedve a maradáshoz és egy újabb szerződés erejéig még a Bayernnél marad.  A Sport BILD szerint Süle jövőjéről legkésőbb karácsonykor meg kell születnie a döntésnek, különben a klub úgy jár, mint Alabával.



Nagelsmann appeals to Süle: "He has to do something, he knows that" |  LATEST PAGE NEWS

Michael Cuisance megtartásáért sem küzd a Bayern, viszont  iránta sincs komoly érdeklődő – csak érte 18 milliót reméltek volna a Marseille-től, ennyi pénzt viszont nem valószínű, hogy bárki is fizetne a franciáért. Viszont a játékos hozzáállása sem megfelelő, látszólagos kedvetlensége miatt egyelőre nem tud az edzéseken sem bizonyítani – a soron következő felkészülési mérkőzéseken azonban még összekaphatja magát.

Corentin Tolisso állítólagos, 20 milliós árcéduláját is magasnak tartják, az ő szerződése is 2022 nyaráig szól. Ha a Bayern pénzt akar, lehetséges hogy vissza kell vennie az igényeiből – vagy megtartja és jövőre ingyen válik meg tőle (is). A hosszabbítás az ő esetében szinte kizárt.

Vélhetően Bouna Sarrtól is szívesen intene búcsút a vezetőség, hogy újabb bevételt generáljon és jobban hasznosítsa az érte befolyt összeget –  de az ő értékesítése is elég nehézkes.

Ha a Bayern el tudná adni ezeket a játékosokat, közel 50 millió euró lenne a bevétele és a játékosok kifizetésétől is megszabadulna.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top