Felkészülési meccsek

A csikókat sem tudtuk legyőzni | Bayern München 0-2 Mönchengladbach

A Köln elleni vereség és az Ajax elleni hazai döntetlen után a Bayern 2-0-ás otthoni vereséget szenvedett el a Gladbach ellen Nagelsmann harmadik tesztmeccsén. A gólokat Wolf a 60., Wentzel a 77. percben szerezték.

A csapatok két és fél hét múlva, egymás ellen játsszák a Bundesliga nyitómeccsét – merőben más játékra számíthatunk, ugyanis a münchenieket számos kiegészítő játékos alkotta: a leendő kezdőbe esélyesek közül csak Upamecano, Nianzou, Omar Richards, az utolsó 30 percben pedig Gnabry volt ott a csapatban – a válogatott játékosok csak pár nappal ezelőtt kezdtek el ismét edzeni, ezért ezúttal is sok fiatal kapott lehetőséget a viszonylag erős Adi Hütter-válogatás ellen. Sőt, a 60. percben szinte a teljes garnitúrát lecserélte a 34 éves Nagelsmann, így messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni a mérkőzésből.

Bayern: Hoffmann – Upamecano (61. C. Richards), O. Richards (61. Vita), Choupo-Moting (61. Gnabry), Zirkzee (61. Motika), Cuisance (61. Wenig), Sarr (61. Booth), Nianzou (61. Lawrence), Tillman (61. Vidovic), Stanisic, Rhein (61. Mamedova)

Gladbach: Sippel – Scally (71. Skraback), Beyer (71. Moustafa), Jantschke (71. Lieder), Poulsen – Kramer (71. Lockl), Bénes (71. Reitz) – Herrmann (71. Borges Sanches), Wolf (71. Quizera), Bennetts (71. Wentzel) – Schroers (46. Noß)

Gólok: 0:1 Wolf (60.), 0:2 Wentzel (77.)

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top