Felkészülési meccsek

„Nem aggódom.” | Reakciók: Bayern München 0-3 Napoli

A Napoli elleni vereség után Julian Nagelsmann beszélt a sajtónak.

A Bayern újdonsült edzője azonnal tisztázta, Niklas Süle hátproblémákkal küzd, így ezért nem lehetett ott a Napoli elleni meccsen. A tréner szerint Süle hétfőn már edzhet, miközben kiderült, Kingsley Coman bordája zúzódást szenvedett. A francia „nem sokáig kényszerül majd kihagyásra”, fogalmazott Nagelsmann.

A meccsről: Nem aggódom. Szerintem az első félidő jó volt. Jól kontrolláltuk a meccset és jól játszottunk, de nem sikerült sok helyzetet kialakítanunk a támadó harmadban. Idegesító gólokat kaptunk, de mindez nem lehet érv, hiszen sok változtatást alkalmaztunk. Már korábban nyilatkoztam, hogy egy kiválóan működő csapatot veszek át. Viszont a teljes kerettel nem tudtam még dolgozni. Hétfőn mindenki itt lesz, aztán megtaláljuk az edzés közös ritmusát.Tolisso jövőjéről: Coco jelenleg Franciaországban van, karanténban. Várom már, hogy visszatérjen és velünk eddzen. A szerződésének helyzetét mindenki jól tudja. Úgy vélem, ha egészséges lesz, akkor újra a csapat tagja lesz.

A keretről: Csak hétfőn lesz teljes a csapat. És vannak még sérültjeink is, úgy mint Lucas és Phonzie. A klub feladatai közé tartozik az is, hogy mindig figyelje a piacot. Jó keretünk van, de mindig lehet rajta erősíteni. A világ összes edzője a lehető legjobb csapatot akarja.

Gnabryról: Örülök, hogy hamar visszatért, mert ő egy olyan játékos, akinek szüksége van, hogy megtalálja a ritmust. Régóta ismerem, több poszton is tud játszani. Remélem, nem az előző szezonján fog gondolkodni. Óriási kvalitásai vannak és segíteni tud nekünk, hogy jól menjen.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top