Akadémia

Újjászervezték a megfigyelést a Bayern akadémiáján

A Bayernnél továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek az utánpótlásnevelésre és felderítésre, ezért az akadémián újjászervezték a megfigyelési részleg személyzetét és feladatköreit.

A klub tájékoztatása szerint a 2020 januárjában a Chelseatől érkező 39 éves Florian Zahn lett az utánpótlási részleg kerettervező és scout-vezetője.

Zahn csapatához további két fiatalember csatlakozott: A 32 éves Vito Leccese három éven át a Chelsea csapatánál derítette fel Európa-szerte a tehetségeket, a 39 esztendős Gürkan Karahan pedig a Sky korábbi taktikai elemzőjeként tevékenykedett a Bajnokok Ligája és válogatott-mérkőzéseken, valamint tíz éven át volt tagja az Augsburg megfigyelési osztályának.

 

Az említett személyekkel együtt Dominik Beckenbauer, Sören Radsack és Fabian Lülsdorf alkotják a Campus megfigyelői csapatát.

„Nagyon örülünk, hogy Florian Zahn átvette ezt a fontos pozíciót. Nagy tapasztalattal rendelkezik és helyi, nemzeti valamint európai szinten is remek kapcsolatokkal van ellátva. A csapatával együtt értékes munkát fognak végezni, hogy még több toptehetséget csábítsunk a Campusra.” – Holger Seitz, a Campus sportszakmai vezetője.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top