Akadémia

Két tizenéves tehetséggel hosszabbított a Bayern

Lucas Copado és Arijon Ibrahimovic is új szerződést kötött a klubbal és a jövőben is a Bayern akadémiáján készülhetnek profi karrierjük kezdetére.

A Bayern Campus két egyik legígéretesebb játékosával kötött szerződést a klub. A 17 esztendős Lucas Copado és a 15 éves Arijon Ibrahimovic is 2024-ig kötelezte el magát a bajor csapatnál. Az előttünk álló szezonban akár mindketten a Bayern II meghatározó tagjai lehetnek, egyelőre az U19-es csapat játékosai.

Copado már a Bayern felkészülési meccsein is szerepet kapott, az U19-esek között pedig 17 meccsen 9 gólt szerzett és 3 gólpasszt adott. Mint ismert, a jövő januárban 18. életévét betöltő támadó a Bayern sportigazgatójának, Hasan Salihamidzicnek az unokaöccse. A koszovói származású német középpályás, Arijon Ibrahimovic pedig a 17 év alattiak között mutatott jó teljesítményt. A koraérett játékos már többször is nagyokkal edzett az új szezon startja óta.



„Ez a két srác két nagyon izgalmas tehetség, akikkel biztosan jól fogunk szórakozni a jövőben. Nagyon boldog vagyok, hogy tovább szeretnék folytatni az útjukat velünk a következő években és tovább szeretnének fejlődni az akadémián. Biztosak vagyunk a potenciáljukban és örülünk, hogy továbbra is a Bayernhez húzza őket a szívük.” – mondta Jochen Sauer, a Campus vezetője.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top