Egyéb

Süle teljesítménye meggyőző – biztosan marad

Miután Goretzka és Kimmich helyzete kezd rendeződni, Niklas Süle is komoly lépéseket tett afelé, hogy a Bayern átgondolja a szerződéshosszabbítását, az viszont biztos, hogy marad a klub játékosa.

A SPORT1 arról számolt be, hogy Niklas Süle szinte egészen biztosan marad a Bayern Münchennél ezen a nyáron. A 25 esztendős védő nagyon jó teljesítményt nyújtott a győztes szuperkupa-meccsen és valósággal levette a pályáról a bombaformában lévő Erling Haalandot.

A német játékos elmúlt pár egyéni szezonja nem volt a legjobb. Sérülések hátráltatták és formahanyatlása volt, olykor pedig főpozícióján (középhátvéd) kívül játszott. Sokáig a Chelsea érdeklődéséről lehetett hallani és a 2019/2020-as, triplázós szezon óta minden transzferablakban szó volt a távozásáról.



Florian Plettenberg, a SPORT1 újságírója podcastjében beszélt arról, hogy a vezetőség döntött és egyáltalán nem szeretnék eladni Sülét. A következő hónapokban figyelni fogják a védő teljesítményét és nem zárják ki a szerződéshosszabbítás lehetőségét sem.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Így néz ki a Bayern fizetéspiramisa a Bild szerint

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top