Német Kupa

„Cuisance ott lesz, Neuer, Lewa és Goretzka pedig pihen.” | Sajtótájékoztató: Bremer vs. Bayern

Holnap negyed kilenckor kezdődik a Bayern DFB-kupamérkőzése. Julian Nagelsmann pedig megszólalt a találkozó előtt.

A személyi helyzetről: Manuel Neuer, Robert Lewandowski és Leon Goretzka pihenőt kap és nem utazik velünk a holnapi meccsre. Kingsley és Lucas már visszatért az edzéshez, de még nem bevethetők. Coman ezen a hétvégén játszhat, Lucas pedig a válogatott szünet után. Cuisance a keretben lesz holnap. De nem fogom már most elmondani, hogy ki fog játszani.

A Bremerről: Számukra ez egy „az életben egyszer” típusú meccs lesz. Fizikális oldalról fogják megközelíteni a találkozót. Végülis a tény az, hogy nyernünk kell és nyerni is akarunk, ami azt jelenti, hogy végig összpontosítanunk kell.



Sanéról: Már elmondtam mindent a kifütyüléssel kapcsolatban. Persze normálisa, hogy megítélnek, ha a munkád ennyire nyilvános. Viszont ennek a módja az, ami nem okés. Az, ahogyan bántak vele, nem volt jó. Elmondtam neki a véleményem a meccs után. De nem fogom öt órán keresztül ölelgetni, hiszen innentől kezdve ez már a munkáról szól.

Sarr-ról: A felkészülés elején problémái voltak az átállással, most viszont már teljesít és jobban teszi mindezt. Muszáj tovább tennie azokat a dolgokat, amit mondok neki. Stabilabbnak kell lennie a védelemben és a beszedett gólok esélyét minimalizálnia kell.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top