Transzferpletykák

Bild: Raiola elképesztő fizetést kér Haalandnak – de leginkább magának

A Bild ezúttal is elővette a Haaland-aktát és megosztotta olvasóival a legfrissebb információkat. Mi pedig veletek mindennek a magyar fordítását.

A népszerű búlvárlap szerint a Borussia Dortmund klasszis csatárának, Erling Haalandnak ügynöke, a sokak által pénzéhesnek titulált Mino Raiola évi 50 millió eurót szeretne játékosának, miközben ezen szerződés aláírásakor ő 40 millió eurót kapna. Az olasz-holland játékosügynök ezzel gyakorlatilag elérte azt, hogy a Bayern lehetetlen helyzetbe kerüljön, hiszen ez az összeg elképzelhetetlen figyelembe véve a klub transzferpolitikáját.Haalandnak ráadásul van egy 75 milliós kivásárlási ára, amely jövőre 90 millióra növekszik, mindezt pedig a bajorok képtelenek lennének kifizetni. Oliver Kahn a hírek szerint nagyon szívesen látná a norvégot a keretben, hiszen tetszik neki a győzni akarása és a kvalitásai.

2019-ben egyébként a támadó közel állt ahhoz, hogy a Salzburgból ne a BVB-hez, hanem a Bayernhez igazoljon, sőt, a játékos apja, Alf-Inge a klubnak el is mondta, hogy a fia el tudja képzelni a jövőjét a bajoroknál. Igen ám, de a rekordbajnok nem tudott elég játéklehetőséget biztosítani a fiatal tehetségnek, aki végül 2020 telén Dortmundba költözött.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Rummenigge: A Bayernnél nem realitás Haaland leigazolása

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top