Egyéb

„Coman bevethető” | Sajtótájékoztató: Bayern vs. Hertha

Julian Nagelsmann a Hertha elleni Bundesliga-meccset megelőzően nyilatkozott a sajtónak.

A Bayern München szombaton látja vendégül a Dárdai Pál által irányított Hertha Berlin csapatát. A kezdőrúgás 18:30-kor lesz, Nagelsmann pedig ma délután beszélt a sajtónak a legfontosabbakról.

Arra a kérdésre válaszolva, hogy milyen volt az éjszakája a BL-sorsolás után: Elég jól aludtam. Szép kis sorsolás. Három nagyon jó ellenfél, szép stadionokkal. Tényleg nagyon várom már.

A személyi helyzetről: Pihenőjük után Manuel Neuer, Robert Lewandowski és Leon Goretzka holnap visszatér. Kingsley Coman is egészséges és bevethető.

Kapcsolatáról Hansi Flickkel: Nem csak Leroyról beszélgettünk, hanem mindenkiről, aki nevezhető a keretbe. Ez arról is szól, hogy a játékosok jelenleg hogy érzik magukat. Hansi ismeri őket. Elmondtam neki az én véleményemet a helyzetről.



Hernándezről: Lucas a csapattal edzett ma. Jól teljesített. Amikor teljes fordulatszámon pörög, sokat tud segíteni nekünk. De egyelőre még nem számolunk vele lehetőségként.

Hofmannról és Ginterről: Én is csak most olvastam róla. Egyik esetben sincsen semmiféle konkrétum még. Mindketten a ‘Gladbach játékosai, szóval tisztelni kell a klubot és nem beszélni róluk. Bizarr pletykák.

Chris Richardsról: Most biztos vagyok benne, hogy marad. Jól csinálja a dolgát és egy nagyon jó védő.



Az átigazolásokról: Semlegesen állok hozzá. Ha túl magasak az elvárásaid, akkor utána csalódni fogsz. Tesszük a dolgunkat és megbeszéljük az összes helyzetet csapaton belül. Nem csak az új igazolásokról van szó, hanem arról is, hogyan alakítjuk a keretet.

Egy újabb középhátvéd lehetőségéről: Van elég belső védőnk. Három már jól megalapozott, Lucas, Süle és Upamecano és Chris, aki jó szezont futott a Hoffenheimnél, illetve Tanguy, aki hatalmas tehetség. Még Pavard is tud ott játszani. Nem akarunk túl sokat.

Az ellenfélről: A Hertha egy olyan csapat, amely érdekes módon erősödött meg. Veszélyesek, amikor kontrával támadnak. Gyors játékosaik vannak a széleken. Jól kell fociznunk és mindent bele kell adnunk.

Leroy Sané posztjáról: Nem vagyok nagy kedvelője annak, ha egy játékost egy bizonyos pozícióhoz kötnek. Minden játékosnak teljesítenie kell több pozícióban is. Csak hagyni kell az embert játszani és fejlődni. Hagyjuk Leroyt Leroynak lenni és látni fogjátok majd, hogy a teljesítménye lassan a plafont fogja súrolni.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top