Bundesliga

„Az eddigi legjobb meccsünket játszottuk” | Reakciók: Bayern 5-0 Hertha

A tréner és két gólszerző reagált a Hertha elleni 5-0-ás győzelem után.

Julian Nagelsmann

A meccsről: Nagyon boldog vagyok. Az eddigi legjobb meccsünket játszottuk és a cserék is sok energiát vittek a meccsbe. Upának volt egy kis problémája a combizmával, szóval nem akartunk kockáztatni.

Lewandowskiról: Olyan játékos, aki nagyon jó a vonalak között. Nem egy klasszikus középcsatár. Mozgékony és mindig gólokat akar szerezni. Lewa hallgat is és mindenféle trükköt próbálgat. Arra is vevő, hogy megbeszéljünk valamit.

Robert Lewandowski

A kiváló számadatairól: Nem gondolok a rekordokra. Mindig csak az aktuális mérkőzésre vonatkozó feladatomra összpontosítok. Amikor a csapat jól játszik, profitálok belőle. Mindig boldog vagyok, ha segíteni tudom a csapatot.

Nagyszerű formájáról: Sok minden miatt van. Mindig éhes vagyok ezekre. Jobban érzem magam, sokkal jobban, mint pár éve. Még mindig jobb és jobb akarok lenni és fejlődni szeretnék.

Müller góljáról: Időnként az első gól a legfontosabb. Láttam, hogy Thomas fut mögöttem. Szólt, hogy kéri a labdát, de éreztem is, hogy ott van. Ez egy „köszönöm” volt Thomas felé a gólpasszaiért.

Thomas Müller

A világ transzfereiről: Megnéztem volna Cristiano Ronaldót Lionel Messi mellett Mbappé távozása esetén.

Sabitzerről: Természetesen azt mindenki tudja, hogy ő egy jó játékos. Nem tudok mást a többi témával kapcsolatban. Még nem vagyok a felügyelő bizottság tagja.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top