Interjúk és nyilatkozatok

Coman: Még fiatal vagyok, szóval vannak lehetőségeim

Kingsley Coman az Eurosport Franciaországnak adott interjút és beszélt a távozási lehetőségről, Nageslmannról és a csapategységről is.

„Szerencsésnek mondhatom magam, hogy még fiatal vagyok, szóval mindkettőt megtehetem.” – válaszolt Coman arra a kérdésre, hogy szeretne-e maradni a Bayernben Julian Nagelsmann irányítása alatt is vagy egy újabb ligát próbálna ki.

Az biztos, hogy nem könnyű a játékos helyzete, hiszen a szezon első 5 meccsén összesen 87 percet focizott és a Hertha elleni bajnokin került vissza a csapatba kisebb sérülése után. A francia válogatottba viszont meghívót kapott és értékes játéklehetőségeket kaphat a szeptemberi hajtás előtt.



„Jó, hogy az új edzőnk egy olyan lendületet is hozott a csapatba, ami miatt szeretnénk ilyen típusú trénerrel dolgozni, hiszen látni akarjuk, hogyan fejlődünk egyénileg és csapatszinten is. A start jó volt. Ő egy nagyon jó edző rengeteg ötlettel és nagyon motivált is. A páylafutásomban meg volt a lehetőségem arra, hogy megismerjek rengeteg nagyszerű edzőt és nyertem is egy csomó trófeát. Nekik sok tapasztalatuk volt, de nem volt meg bennük mindig az a fiatalos kedv, amit Nagelsmann képvisel.” – mondta új főnökéről a 25 esztendős szélső.

Image

Már közös trófeát is ünnepelhettek a fiatal trénerrel.

Coman jövőjéről legutóbb július közepén írt érdekeseket a sajtó és a sokáig a Chelsea érdeklődéséről lehetett hallani. A fáma szerint megrekedtek a szerződéshosszabbítással kapcsolatos tárgyalások Coman ügynöke, Pini Zahavi és a Bayern között, a játékosnak pedig jelen helyzet szerint 2023-ban lejár a szerződése.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top