Interjúk és nyilatkozatok

„Gyermekként büszke voltam a Bayern-mezemre!” – Reakciók a Sabitzer-transzfer után

Átigazolása után megszólalt a Bayern új 18-asa, Marcel Sabitzer és a klub képviselői is.

Mint ismert, a Lipcse 27 esztendős (ex)középpályása, Marcel Sabitzer immáron a Bayern München játékosa. Az osztrák válogatott játékos a 18-as mezt kapta meg és 2025-ig írt alá.

Marcel Sabitzer: Nagyon örülök, hogy a Bayernben játszhatok. Gyerekként nagyon büszke voltam a Bayern-mezemre és minden karácsonykor újat kaptam. Mindent megteszek ezért a klubért. Minél több meccset szeretnék megnyerni és persze sok címet is. Minél hamarabb meg akarom találni a helyemet a csapatban, megismerni a srácokat és mindent beleadni a pályán.

Image

A közös fotó sem maradhatott el.

Oliver Kahn, a Bayern vezérigazgatója: Marcel Sabitzerben minden megvan, ami ahhoz kell, hogy képes legyen valaki játszani a Bayernben. Nem kell neki sok idő, hogy beilleszkedjen, hiszen ismeri a filózófiáját az edzőnknek, Julian Nagelsmannak.

Hasan Salihamidzic, a Bayern sportigazgatója: Nagyon boldogak vagyunk, hogy idehoztuk Marcel Sabitzert a Bayernhez. Marcel egy nagyon jó focista, nagyszerű mentalitással rendelkezik, ambíciózus és viselte a felelősséget az RB csapatkapitányaként is. Az edzőnk jól ismeri, milyen vezető egyéniség is ő. Már várjuk, hogy játsszon értunk.

A szerződés aláírása volt a legfontosabb lépés.

Franco Foda, az osztrák válogatott szövetségi kapitánya: Örülök Sabinak. Egy igazi európai topcsapathoz igazolt. Megvannak a kvalitásai, hogy a Bayernben játsszon. Nagelsmann ismeri Marcelt, Marcel pedig tudja az ő ötleteit és elveit. És a Bayernnek rengeteg meccse lesz a szezonban.

Érdemes később visszalátogatni cikkünkhöz, hiszen hamarosan újabb nyilatkozatok kerülnek be a válogatásba! 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top