Átigazolási hírek

Hivatalos: Sabitzer a Bayernhez szerződött!

Az egy hónapja tartó huzavona után végre hivatalossá vált, hogy a Lipcse 27 esztendős középpályása, Marcel Sabitzer a Bayern Münchenben folytatja pályafutását.

Az átigazolási időszak utolsó napjaiban fejeződtek be a tárgyalások az osztrák játékos, a Lipcse és a Bayern között és most már hivatalos: Marcel Sabitzer négyéves szerződést írt alá a rekordbajnokkal.

„Marcel Sabitzerben minden megvan, ami ahhoz kell, hogy képes legyen valaki játszani a Bayenrben. Nem kell neki sok idő, hogy beilleszkedjen, hiszen ismeri a filózófiáját az edzőnknek, Julian Nagelsmannak.” – nyilatkozta Oliver Kahn.



A sajtó szerint az átigazolási összeg 15-16 millió euró, ami egy ilyen játékosért potom pénznek számít a mai világfutballban. Sabitzer az elmúlt szezonban 9 gólt szerzett és 7 gólpasszt adott, összességében pedig 229 lipcsei tétmérkőzésen közel 100 gólban való közreműködése volt. A játékos egyik legfőbb erénye, hogy sokoldalú és a pálya szinten minden szegletében képes jól teljesíteni. Facebook- és Instagram-oldalunkon már posztoltunk egy képet a statisztikáiról (akkor még a bejelentésre várva):

„Nagyon örülök, hogy a Bayernben játszhatok. Gyerekként nagyon büszke voltam a Bayern-mezemre és minden karácsonykor újat kaptam. Mindent megteszek ezért a klubért. Minél több meccset szeretnék megnyerni és persze sok címet is.” – szólalt meg először Bayern-játékosként Sabitzer.



Hamarosan ismertetővel jelentkezünk a játékosról. Hajrá, Marcel!

2 hozzászólás

2 hozzászólás

  1. Pingback: “Gyermekként büszke voltam a Bayern-mezemre!” – Reakciók a Sabitzer-transzfer után

  2. Pingback: Sabitzer elkezdte az egyéni edzést a Säbeneren

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top