Transzferpletykák

16 éves horvát tehetségre csaphat le a Bayern

Lovro Zvonarek, a horvát első osztályban szereplő Slaven Belupo játékosa már a Bayern ajtaján kopog.

Idén öt bajnokin lépett pályára a 16 éves Lovro Zvonarek, aki a tízes mez birtokosa a horvát első osztály (1. HNL) utolsó helyezettje, a Slaven Belupo csapatában. A Bild hírei szerint Zvonarekkel augusztus végén vette fel a kapcsolatot a Bayern, ma pedig már az orvosi vizsgálatát is elvégezték.

Zvonarek a horvát liga valaha volt legfiatalabb gólszerzője: 16 évesen és 14 naposan talált be még májusban, az előző szezon végén. A hírek szerint a bajorok 1,8 millió eurót fizetnek a játékosért, aki marad a Slaven Belupóban, méghozzá 2022 nyaráig. A fáma szerint a játékos transzferárában egy Slavennek járó 10%-os részesedés is szerepel a következő átigazolásakor.



A szélső posztokon is bevethető 180 centiméter magas játékos leigazolásáról először a horvát lap, a Jutarnji írt. A Bayernben kapott szerepéről minden bizonnyal a kölcsön végén dönt majd a bajor klub. Zvonarek egyébként még márciusban eltöltött egy pár napot Münchenben és próbajátékon vett részt. Ebben a Twitter-threadben többet megtudhattok a játékosról… Angolosok előnyben!

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top