Sérülés

Így áll a sérültlista: felemás a helyzet

Már csak ötöt kell aludni a Lipcse-Bayern összecsapásig, mi pedig összeszedtük, hogy a legfrissebb információk szerint ki milyen egészségi állapotban van azok közül, akik korábban sérüléssel bajlódtak.

A legfontosabb névsor a visszatérők listája. Ők azok, akik a szezon elején még nem, de a szeptember 11-i, Lipcse elleni mérkőzésen már bevethető állapotban lesznek. A tavalyi szezon legstabilabb védője, Lucas Hernández, a másik francia, Benjamin Pavard, illetve a felkészülés elején megsérülő Marc Roca is játékra kész, miközben Josip Stanisic is felgyógyult kisebb sérüléséből, amit a Horvátország korosztályos válogatottjának egyik meccsén szenvedett el.

A Bayern vezéregyénisége, Thomas Müller és az újonc Dayot Upamecano már nem biztos, hogy pályára lép szombaton. Müller a német válogatott edzésén sérült meg, Upamecanót pedig a Hertha elleni bajnoki félidejében kellett lecserélni combsérülés miatt. Mindketten egyéni edzéseket végeznek.



Marcel Sabitzer egyre jobb jeleket mutat arra, hogy felépül a még lipcsei játékosként összeszedett sérülése után és debütálhat is excsapata ellen. A játékossal a Bayern hivatalos oldala forgatott le egy videót, amin kisebb gyakorlatokat végez.

Corentin Tolisso esetében szomorú a helyzet, hiszen a válogatott behívó után rögtön az első edzésen megsérült a combja és biztosan nem vállalja majd a játékot a következő mérkőzésen. Új hír, hogy Alphonso Davies is sérültsorsra jutott Kanada USA elleni találkozóján. A balhátvéd az MRI-vizsgálat eredményére vár, ezt pedig hamarosan tudatjuk veletek is.

A legeslegújabb hír pedig Kingsley Coman vádliproblémája, amit a francia szövetségi kapitány, Didier Deschamps is megerősített. A szélső is újabb vizsgálatok alá fekszik az elkövetkezendő órákban.

via Bayern, L’Équipe, Bild

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top