Bundesliga

„Musiala egy mágus volt” | Reakciók: Lipcse 1-4 Bayern

Miután a Bayern Lewandowski, Musiala, Sané és Choupo-Moting góljával megnyerte a mérkőzést a Lipcse ellen, Nagelsmann és két játékosa nyilatkozott.

Julian Nagelsmann…

…a meccsről: Végülis mi voltunk a megérdemelten nyerő fél, de nem olyan arányban, mint amit a 4-1 mutat. Ismerjük az RB kvalitásait. Az első félidőben jól struktúrált volt a csapat, de sokszor veszítettünk labdát. Összességében egy szedett-vedett mérkőzést láthattak a nézők. A szünet után voltak a legjobb pillanataink. 4-1-re nyertünk, ez a legfontosabb.



…a játékról: Ez mindig egy egyensúlyozás, mert nem volt sok edzésünk. Az a kérdés ilyenkor, hogy mennyire támaszkodhatsz arra, amit már elsajátítottál és mennyi új dolgot kell kipróbálnod. Ez egy folyamat, amin szeretnénk dolgozni. Az általános szerkezetünk és a helyezkedésünk jó volt ma. Ez egy újabb lépés volt a helyer irányba.

…a két lecserélt támadójáról, Gnabryról és Lewáról: Serge-nek hátproblémái voltak, szóval le kellett cserélnünk. Még nem mondhatok semmi biztosat keddre. Az orvosunk már alaposan ellátta őt, majd meglátjuk a következő pár napban. Lewa ágyékproblémákra panaszkodott. A lecserélése elővigyázatosságból történt.



Thomas Müller: Jó érzés, hogy itt 4-1-re nyerünk. A válogatott szünet után nem is igazán tudod, hogy hol állsz. Musiala volt a meccs mágusa. A különlegessége az, hogy a tehetsége mellett nagyszerű személyisége is van. Nagyon keményen dolgozó típus és magabiztos, ugyanakkor nem szállt még el magától. Amikor megkapja a labdát, pontosan tudja, mit fog csinálni. Nem egy jó extra, hanem egy fontos játékos számunkra.

Jamal Musiala: Jól szórakoztam. Szépen játszottunk. Tíz-tizenöt percig volt egy kis nehéz időszakunk, de kibírtuk. Olyan helyzeteket gyakorolunk, amilyen helyzetben gólt szereztem. Nem gondolkozom sokat ilyenkor.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Brazzo: Amatőrök lennénk, ha nem figyelnénk Haalandot

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top