Egyéb

Így néz ki a Bayern fizetéspiramisa a Bild szerint

A német lap összeszedte, milyen kategóriákat képviselnek a Bayern játékosai a klubhieararchián belül – legalábbis fizetés-szempontból.

A Bild szerint a játékosok közt gyakori téma a fizetés. A lap úgy fogalmaz, a kerettagok nem is igazán a számokat hasonlítják össze, hanem eszerint állítják fel a megbecsülési ranglistát. Úgy gondolják, minél magasabb kategóriában szerepelnek, annál inkább elismertek a csapaton belül.



Lewandowski átvette az Aranycipőt | Goal.com

Lewa évek óta nagyszerű teljesítményt nyújt a Bayernben.

1. szint: Lewandowski (20 millió euró fölött)

Ebben a kategóriában egyedül a lengyel klasszis helyezkedik el, aki évek óta a csapat leggólerősebb játékosa és egyben klub sikereinek legfontosabb szereplője.

2. szint: Neuer, Müller, Sané, Kimmich, Goretzka, Hernández (15-20 millió euró)

Miután szerződést hosszabbítottak, bónuszokkal együtt Goretzka és Kimmich is a második „réteg” alkotói. A világbajnok Lucas Hernández esetében a Bild nem tudott pontos számadatokkal dolgozni, de úgy gondolják, ő is ebbe a kategóriába sorolható.



FC Bayern: Serge Gnabry threatens failure against Greuther Fürth – SPORT1

Gnabry klub- és válogatott szinten is jól kezdte a szezont és hamarosan csatalkozhat Müllerék klubjához.

3. szint: Upamecano, Coman, Gnabry, Sabitzer, Davies (10-15 millió euró)

Ennek a szintnek egyértelműen Kingsley Coman a legboldogtalanabb tagja, hiszen a fáma szerint 12 milliós évi fizetését egy 20 milliós szerződésre cserélné. Gnabry esetében viszont sokkal kedvezőbb a helyzet, hiszen a német támadó a 2. szintnek megfelelő fizetést igényelne és több lap szerint hamarosan meg is kaphatja azt.

4. szint: Süle, Tolisso, Pavard, Choupo-Moting, Musiala, Roca, Sarr (5-10 millió euró)

Sarr neve némileg meglepő lehet, hiszen korábban olyan híreket olvashattunk róla, amely szerint ennek a kategóriának nagyjából a felét keresi. Süle a téli szünet után hosszabbíthat, bár ezzel kapcsolatban még nagyon kezdetleges információi vannak a lapnak és nekünk is.



FC Bayern Munich: Here calf patient Corentin Tolisso becomes a nail (s) man! – Bundesliga - time.news - Time News

Tolisso rengetegszer volt sérült és előfordulhat, hogy már télen elhagyja a Bayernt.

5. szint: Cuisance, Ulreich, Stanisic, Tillman, Früchtl, Nianzou, Omar Richards (5 millió euró alatt)

Ebben a kategóriában szerepel a távozás szélén álló Cuisance, két hálóőr, a sérült Ulreich és Früchtl, valamint a jövő játékosai, akik valószínűleg nem sokáig maradnak ezen a fizetési szinten.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top