Egyéb

Novemberben jelenik meg a Bayernes sorozat!

November 2-án jelenik meg a tavaly beharangozott Bayern München-témájú dokumentumsorozat.

Az Amazon Prime hivatalosan is bejelentette, hogy november 2-án válik nézhetővé az FC Bayern – Behind the Legend névre keresztelt új dokumentumsorozat, amely a Bayern München múltját és 2020-as triplázása utáni hónapokat mutatja be, betekintve az öltözői beszélgetésekbe, a vezetőség tárgyalásaiba és az érzelmes pillanatokba, amelyek a pályán zajlottak.

A sorozat 6 részből fog állni és kizárólag az Amazon streaming szolgáltatásán lehet majd megnézni – természetesen később valószínűleg torrent-oldalakon is elérhetővé fog válni.On 2 November FC Bayern will launch the documentary produced jointly with W&B Television for Amazon Prime Video.

Az Amazon egyelőre ezt a borítót tette közzé a sorozattal kapcsolatban.

Az Amazon stábja 2000 órányi anyagot vett fel 100 nap alatt, 25 helyszínen járt és 145 interjút készített különböző alanyokkal. A szurkolók betekintést nyerhetnek a 2020/21-es szezon legfontosabb pillanataiba. Láthatják, hogy a triplázás után miként alakult a Bayern idénye, hogyan küzdött meg a klub a koronavírussal és miként élte meg a csapat a Rummenigge-Kahn cserét, illetve a vezetőedzői poszton történt Flick-Nagelsmann váltást.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top