Bulvár

„Ez már súrolja a határt” – Nyilvánosságra hozták Süle üzeneteit?

A Der Spiegel azt íjra, kiszivárogtatták Niklas Süle és ügynöke beszélgetését. Julian Nagelsmann reagált a szituációra.

A kiszivárogtatásairól híres Der Spiegel a héten egy olyan hírt hozott le, amely szerint hozzájuk jutott a Bayern védőjének, Niklas Sülének, illetve korábbi ügynökének, Murat Lokurlunak egy 2018-as párbeszéde.

A lap szerint 2018. november 12-én Süle arra kérte ügynökét, hogy „mindenképpen nézzen rá az érte beérkezett ajánlatokra”, különös figyelmet fordítva az angol bajnokságból érkezőkre. A játékos az üzeneteiben jelezte, hogy „halálosan komolyan beszél” és az Arsenal, a Liverpool, a Chelsea és a Manchester United csapatát említette. Két nappal később már megjelentek a hírek is az esetleges érdeklődésről és 2018. november 29-ére egy Uniteddel tartott tárgyalást is leszerveztek a felek.



Timo Werner hatte beim FC Bayern unterschrieben – Süle wollte nach England | Transfermarkt

Timo Werner is a Süléhez köthető Karlheinz Försterrel dolgozik.

Egy év múlva, közvetlenül a Tottenham elleni emlékezetes, 7-2-es siker után Süle arról kérdezte Lokurlut, hogy a Tottenhamből ismer-e valakit, majd a klub stadionját és szurkolóit is dicsérte. Érdemes megjegyezni, hogy mindez Niko Kovac edzősködése idején történt. Süle később azt írta ügynökének, hogy „nagyon szeretne Angliába igazolni” és hogy „az Európa-bajnokság után akar oda távozni” – nem tudva Hansi Flick későbbi érkezéséről és az utána lecsapó koronavírus-járványról, ami miatt elhalasztották egy évvel a kontinenstornát.

Sőt, 2019 októbere után fordulópont jött Süle Angliába való távozásának lehetőségében, hiszen a játékos elszakította keresztszalagját és több hónapos kihagyásra kényszerült. Jelen állás szerint a hátvéd szerződése jövő nyáron jár le.



Das ist grenzwertig …“ - Jetzt spricht Nagelsmann über den Süle-Ärger - Bundesliga - Bild.de

Nagelsmann gyorsan témát váltott és dicsérte játékost.

Julian Nagelsmannt a Greuther Fürth elleni 3-1-es győzelem után kérdezték és el is mondta véleményét.

„Szerintem már súrolja a határt, amikor ilyen az ilyen beszélgetések nyilvánosságra kerülnek. Ez a bizalomról szól. Nem beszéltem vele Nikivel, de évek óta ismerem őt és tudom, hogy milyen minőséget és potenciált képvisel. Ő egy olyasvalaki, aki európai topszinten focizik. Ma is voltam olyan pillanatok, amikor ezt látni lehetett. Ismeri magát. Nem volt könnyű időszaka a Bayernben mostanság, de nagyon boldog vagyok amiatt, ahogyan ezt kezeli.” – nyilatkozta Julian Nagelsmann a helyzetről.

A cikk kétes hitelessége, illetve azon tény miatt, hogy a lap szerint egy Lokurlu és a játékos másik ügynöke, Karlheinz Förster közötti vita részeként tudódhattak ki az üzenetek, nem kívánjuk közölni a pontos párbeszédet és ismét jelezzük olvasóinknak, hogy a forrás hitelessége nem biztos.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top