Bundesliga

„Maradunk az élen, szóval nincs baj” | Reakciók: Fürth 1-3 Bayern

A Fürth elleni 3-1-es győzelem után Julian Nagelsmann, Joshua Kimmich és Thomas Müller beszélt a sajtónak.

A Bayern München ismét három gólt szerzett és idegenben megverte az újonc Greuther Fürth csapatát, ami így maradt a tabella legalsó helyén. A rekordbajnok viszont a bajnokság élén tanyázik és +18-as gólkülönbségének köszönhetően csak akkor veszíti el pozícióját, ha a Wolfsburg 13 góllal nyer ma a Hoffenheim ellen.



Image

Nagelsmann a nagy sorozatát elvesztő Lewandowskit is vigasztalta a meccs után.

Julian Nagelsmann

Pavard piros lapjáról: Remélem csak két mérkőzés lesz belőle. Úgy gondolom, a becsúszás nem volt annyira indokolt. Szerintem jobban is kivédekezhettük volna a helyzetet. Én is úgy gondolom, hogy piros lap volt. Az Achilles-ínját célozta meg, ami nem feltétlenül a legjobb célpont a becsúszásra.

A meccsről: A végén fontos volt, hogy emberhátrányban is nyertünk. Jól kezdtünk. A Fürth jól játszott a gól után. Örülünk a három pontnak. Örültünk volna a kapott gól nélküli meccsnek is. Viszont így is maradtunk az élen, szóval minden jó.



Image

Ketten is beszéltek a csúnya belépővel kapcsolatban.

Joshua Kimmich

A meccsről: Nem volt a legbrilliánsabb teljesítményünk, viszont volt egy olyan meccsünk, amit 10 emberrel is kontrolláltunk. Sokat hibáztunk az első félidőben és magunkra húztuk a Fürthöt, ami a pontrúgásokat illeti.

A Bayern formájáról: A csapat karaktere nagyszerű. Olyan játékosaink vannak, akik fejlődni szeretnének és éhesek a sikerre. Minden meccset meg akarunk nyerni. Jó formában vagyunk jelenleg, de nem sikerült még minden meccset önbizalommal irányítani, szóval még van hely a fejlődésre.



Thomas Müller has already notched up 19 this calendar year.

Müller már a klub történetének harmadik legeredményesebb játékosa 218 találattal.

Thomas Müller

A meccsről: Amikor látsz minket játszani, időnként elég jól nézünk ki. Természetesen megint rúgtunk három gólt és nagyon komolyak voltunk. De hogy teljesen őszinte legyek, nem hoztuk ki a legtöbbet az üres területekből. Ez kicsit bosszantó.

Az emberhátrányról: Amikor az ellenfélben többen játszanak, az egy másik meccs. Gyakran kerültünk lyukakba, de pontatlanok voltunk. Ha az ellenfél területet ajánl fel, el kell fogadni azt. Az eredmények viszont jók, amiatt senki sem panaszkodhat. Viszont még fejlődnünk kell.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top